Bemutatkozások

Németh Nikolett

Németh Nikolett

Németh Nikolett vagyok, 30 éves, 2011 óta dolgozom az Ákombákom Családi Napköziben. Van egy 3,5 éves kisfiam. Dajka és családi napközi tanfolyamot végeztem.
Már fiatalon eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Öröm látni ahogy fejlődnek, okosodnak. szeretem látni a gyermekek vidámságát, érezni ragaszkodásukat és szeretetüket. A gyerekek őszinte szeretete mindennél többet ér. Fontosnak tartom, hogy önfeledten tudjanak játszani és észrevétlenül a játék során úgy fejlődjenek, hogy ne érezzék kényszernek a tanulást. Munkám során törekszem arra, hogy a gyerekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak majd.

Domonkos Viktória

Domonkos Viktória

2011 márciusa óta dolgozok az Ákombákom bölcsődében. Családi Napközi tanfolyamot és Kisgyermekgondozó, Nevelő – Gyermek és Ifjúsági felügyelő végzettséggel.

Arra törekszem, hogy a gyerekek bölcsődébe lépésüktől kezdve érezzék jól magukat.

A gyerekekkel harmonikus, jó kapcsolatot tudok kialakítani. 7 éves munkám során mindig igyekeztem a családias, derűs légkört biztosítani szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel. Nyitott vagyok az új dolgokra mert minden gyerek egy egyéniség.

A kicsikkel való együttlét során nagyon sok kedvességet és szeretetet kapunk tőlük. Igyekszem ezt vissza adni , hisz tudom, hogy egy gyermeknek nagyon sok szeretetre, türelemre, odafigyelésre van szüksége.

Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hogy ismereteim naprakészek legyenek.

Szeretem a hivatásomat, szeretem a gyerekek között megélni és átélni a mindennapok apró örömeit.

Nanasiné Viki

Nanasiné Viki

3 gyermekem születése óta biztosan tudom, hogy mindig is gyerekekkel szeretnék foglalkozni.

Az elmúlt 6 evben tapasztalatot szereztem bölcsődében és óvodában egyaránt.

Jelenleg az ELTE csecsemő-és kisgyermeknevelő szakán szerzek még több ismeretet erről a csodás szakmáról.

Célom, hogy sok játékkal, mesével és babusgatással minden nap megkönnyítsem a kicsiknek azt a pár ôrát, amit a szüleik nélkül töltenek ugyanúgy, ahogy ők napról-napra örömet hoznak az életembe.

Törökné Bőcs Marianna

Törökné Bőcs Marianna

Törökné Bőcs Marianna vagyok.
1960-ban születtem Székesfehérváron, ahol jelenleg is élek.

Tanulmányaim befejezése után a kereskedelemben dolgoztam.

Egy ikerpár- egy lány és egy fiú- édesanyja vagyok, akik már 28 évesek.
A fiam révén immár büszke nagymamának is mondhatom magam.

2015 óta dolgozom az Ákombákom Családi Bölcsödében, CSANA tanúsítvánnyal rendelkezem.

Nagyon szeretek a gyerekekkel foglalkozni.

Az általam nyújtott gondoskodás eredménye az őszinte szeretet, ami csillogó, vidám, mosolygós szemek formájában köszön vissza rám.

Firnicz-Vadon Nikolett

Firnicz-Vadon Nikolett

Firnicz-Vadon Nikolett vagyok. 1972-ben születtem, Budapesten. Középiskolai tanulmányaim befejezése után, a Fejér Megyei Pedagógiai Intézetben Speciális Gyermek- és Ifjúságvédelmi felügy

elői képesítést szereztem.Pályámat 1989-ben kezdtem meg a Dégi Gyermekotthon falai között, mint gyermekfelügyelő. 1996-ban, lányom születése után költöztem Székesfehérvárra, ahol családi vállalkozásban dolgoztam.

2012 óta az Ákombákom Családi Bölcsödében dolgozom, közben a CSANA tanúsítványt is megszereztem. Nagyon szeretem a munkám, amit egyben a hivatásomnak is tekintek.

Mindig szerettem gyerekek között lenni, megismertetni velük a szereteten alapuló gyermeknevelést. Célom, hogy személyiségfejlesztő játékokkal, foglalkozásokkal fejlesszem az érzelmi, értelmi és szociális képességeiket.

Szeretem a munkámban, hogy visszahozza azokat az anyai érzéseket, amik akkor voltak, amikor a lányom kicsi volt. Jó érzés a babusgatás, gondoskodás, törődés. Ezeket a gyerekek őszinte szeretettel viszonozzák.

“A gyermek védtelen kis teremtmény, akinek gondját viseljük, e gondoskodásért cserébe, nap mint nap mindazzal a szeretettel halmoz el minket, amit mástól nem kapunk meg.”

Felvételi adatlap

Csatlakozz oldalunkhoz!