Bemutatkozások

Győri Anett

Győri Anett

koordinátor

Győri Anett vagyok, az Ákombákom Bölcsődék megálmodója. 2009-ben kezdtük meg a működésünket, akkor még családi napközinként, egyetlen családi napközis csoporttal. Mára a Szeder utcában, összesen 3 csoporttal működünk. A bölcsődék koordinálása, és mindennapos működésük elősegítése a feladatom. Folyamatosan fejlesztjük, szépítjük a bölcsődéinket, szem előtt tartva a szülők igényeit, és visszajelzéseit.

 

2014-ben született meg Barnabás nevű kisfiam, majd 2016-ban Olivér is megérkezett a családunkba. Ma kétgyermekes anyaként látom el a bölcsődék koordinálását.

 

 

Domonkos Viktória

Domonkos Viktória

gondozó néni

2011 márciusa óta dolgozok az Ákombákom bölcsődében. Családi Napközi tanfolyamot és Kisgyermekgondozó, Nevelő – Gyermek és Ifjúsági felügyelő végzettséggel.

Arra törekszem, hogy a gyerekek bölcsődébe lépésüktől kezdve érezzék jól magukat.

A gyerekekkel harmonikus, jó kapcsolatot tudok kialakítani. 7 éves munkám során mindig igyekeztem a családias, derűs légkört biztosítani szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel. Nyitott vagyok az új dolgokra mert minden gyerek egy egyéniség.

A kicsikkel való együttlét során nagyon sok kedvességet és szeretetet kapunk tőlük. Igyekszem ezt vissza adni , hisz tudom, hogy egy gyermeknek nagyon sok szeretetre, türelemre, odafigyelésre van szüksége.

Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hogy ismereteim naprakészek legyenek.

Szeretem a hivatásomat, szeretem a gyerekek között megélni és átélni a mindennapok apró örömeit.

Banelliné Palócz Erika

Banelliné Palócz Erika

segítő

2018 áprilisától dolgozom az Ákombákom Bölcsődékben. Egy iskolás kislány anyukája vagyok. Mindig nagyon szerettem a gyerekeket, ezért is választottam ezt a hivatást.

Számomra nagyon fontos hogy figyelembe vegyük a gyerekek fejlődési tempóját, az egyéni bánásmódot minden gyermekre és minden helyzetre vonatkoztatva. Munkám során lehetővé teszem a gyermek személyiség fejlődését, a gyermek egyéni képességeinek kibontakozását. Segítem a gondozókat, hogy a gyermekek fejlesztése nevelése változatos tevékenységeken keresztül valósulhasson meg.

Gaálné Csapó Rita

Gaálné Csapó Rita

gondozó néni

Gaálné Csapó Rita vagyok, kisgyermekgondozó,- és nevelő képesítéssel rendelkezm.

2018- ban csatlakoztam az Ákombákom bölcsőde csapatához.

Férjnél vagyok,van egy felnőtt lányom, és két lány unokám, akik a legnagyobb kincseim.
Nagy öröm számomra, hogy gyerekekkel foglalkozhatok, mert szeretem őket és az együtt töltött időt. Fontos, hogy míg szüleiktől távol vannak,bizonsagban, derűsen, és vidáman, teljen a napjuk, figyelembe véve egyéni szükségleteiket, korukat, képességeiket, hangulatukat. Sok játékkal, énekkel, figyelemmel, és szeretettel megtöltött napok, sokat adnak a gyermeknek és nekem is.
Minél jobban ismerjük a gyermeket, annál jobban megértjük, minél jobban értjük, annál inkább szeretjük, s így annál hatékonyabban tudjuk majd nevelni. (Nagy László)

Kovácsné Farkas Bernadett

helyettes

….

Felvételi adatlap

Csatlakozz oldalunkhoz!