Bemutatkozások

Molnárné Detti

Molnárné Detti

Molnárné Vázsonyi Bernadett, Detti vagyok. 2019 decembere óta dolgozom az Ákombákom Bölcsődében mint segítő. Dajka tanfolyamot végeztem. Régi álmom volt, hogy gyerekekkel foglalkozhassak. Minden nap törekszem arra, hogy nyugodt, harmonikus légkörben dolgozzunk, mert ez alapozza meg a gyerekek jó kedvét. A gyerekek őszinte, tiszta szeretete mindenért kárpótol. Úgy érzem, hogy már korábban kellett volna rátalálnom erre a pályára.

Varga Elizabet

Varga Elizabet

Varga Elizabet vagyok, 2022. február óta dolgozom az Ákombákom Bölcsiben. Egészségügyi szakgimnáziumban végeztem, ezután tanultam kisgyermek gondozó-nevelőnek. Nagyon jól érzem magam a bölcsiben, az első naptól kezdve minden reggel örömmel jövök be dolgozni. A kicsik mindig is közel álltak hozzám. Célom, hogy a gyermekek minden téren teljesen ki tudjanak teljesedni, mind a tanulásban, mind a játékban. Úgy gondolom, hogy rengeteget tanulhatunk mi is tőlük, hiszen egy külön csoda, ahogy ők tekintenek a világra, ahogy szemlélik a történéseket és bánnak egymással.

Tóth Erika

Tóth Erika

2021.-ben végeztem el a bölcsődei szolgáltatás nyújtó tanfolyamot. Több, mint 4 éve ebben a szakmában dolgozom.
Márciusban kerültem az Ákombákom Bölcsibe, ahol az első naptól nagyon jól érzem magam.
Nyitott vagyok az új dolgokra, szeretek csapatban dolgozni.
Nagyon szeretem a kreatív dolgokat.
Célom, hogy a gyerekeknek minél érdekesebb játékötletekkel álljak elő, ugyanakkor biztosítsam számukra azt az érzelmi biztonságot, derűs légkört , amit otthon is megkapnak.
Schoffhauzer Istvánné, Andi

Schoffhauzer Istvánné, Andi

A kisgyermeknevelő végzettséget 2021 szeptemberében szereztem meg, utána kezdtem dolgozni a szakmában. Az Ákombákom Bölcsődében 2024 február óta dolgozom mint kisgyermeknevelő. Fontosnak tartom a zenei nevelést. Tudásom bővítéséhez Gróh Ilona ‘Zenei nevelés a bölcsődében ” továbbképzésén vettem részt  majd J. Kovács Judit Kerekitő Módszertani intézményi képzését végeztem el 2023 februárban. Munkám során a célom olyan légkört teremteni, amiben a gyerekek jól érzik magukat és harmonikusan tudnak fejlődni a képességeiknek megfelelően. Ehhez próbálom tudásomat bővíteni minden szinten, ami az ő igényeikhez szükséges.

Felvételi adatlap

 

Csatlakozz oldalunkhoz!