Bemutatkozások

Pápai Kitti

Pápai Kitti

  1. március óta dolgozom az Ákombákom Bölcsődében. Dajka tanfolyamot és bölcsődei szolgáltatásnyújtó tanfolyamot is végeztem. Nagyon szeretem az intézmény légkörét, a támogató munkatársakat. Egy bölcsiben a gyermekek mosolya, jókedve, szemeiknek ragyogása, csodálkozása a legfontosabb, amikor boldogok. Erre törekszem és ezt szeretném minél többször elérni vagy akár állandósítani, hiszen a tanulás alapja az örömteli játék.
Molnárné Detti

Molnárné Detti

Molnárné Vázsonyi Bernadett, Detti vagyok. 2019 decembere óta dolgozom az Ákombákom Bölcsődében mint segítő. Dajka tanfolyamot végeztem. Régi álmom volt, hogy gyerekekkel foglalkozhassak. Minden nap törekszem arra, hogy nyugodt, harmonikus légkörben dolgozzunk, mert ez alapozza meg a gyerekek jó kedvét. A gyerekek őszinte, tiszta szeretete mindenért kárpótol. Úgy érzem, hogy már korábban kellett volna rátalálnom erre a pályára.

 Paulusz Kata

Paulusz Kata

2021. február óta dolgozom a bölcsődében, néptánc tagozaton végeztem és hamarosan kisgyermeknevelői végzettségemet is megszerzem. Mindig igyekszem jó hangulatot teremteni. A gyerekekkel hamar megtalálom a közös nevezőt. Számomra a legfőbb cél hogy mindenki jól érezze magát, és hogy játszva tanuljunk minél több mindent a világról. Bár már régóta foglalkozom gyerekekkel sosem éreztem ennyire otthon magam, mint az Ákombákom Bölcsődében.

Varga Elizabet

Varga Elizabet

Varga Elizabet vagyok, 2022. február óta dolgozom az Ákombákom Bölcsiben. Egészségügyi szakgimnáziumban végeztem, ezután tanultam kisgyermek gondozó-nevelőnek. Nagyon jól érzem magam a bölcsiben, az első naptól kezdve minden reggel örömmel jövök be dolgozni. A kicsik mindig is közel álltak hozzám. Célom, hogy a gyermekek minden téren teljesen ki tudjanak teljesedni, mind a tanulásban, mind a játékban. Úgy gondolom, hogy rengeteget tanulhatunk mi is tőlük, hiszen egy külön csoda, ahogy ők tekintenek a világra, ahogy szemlélik a történéseket és bánnak egymással.

Felvételi adatlap

 

Csatlakozz oldalunkhoz!