Bemutatkozások

Győri Anett

Győri Anett

koordinátor

Győri Anett vagyok, az Ákombákom Bölcsődék megálmodója. 2009-ben kezdtük meg a működésünket, akkor még családi napközinként, egyetlen családi napközis csoporttal. Mára a Szeder utcában, összesen 3 csoporttal működünk. A bölcsődék koordinálása, és mindennapos működésük elősegítése a feladatom. Folyamatosan fejlesztjük, szépítjük a bölcsődéinket, szem előtt tartva a szülők igényeit, és visszajelzéseit.  2014-ben született meg Barnabás nevű kisfiam, majd 2016-ban Olivér is megérkezett a családunkba. Ma kétgyermekes anyaként látom el a bölcsődék koordinálását.

Domonkos Viktória

Domonkos Viktória

gondozó néni - jelenleg gyeden van kislányával, Kittivel

2011 márciusa óta dolgozok az Ákombákom bölcsődében. Családi Napközi tanfolyamot és Kisgyermekgondozó, Nevelő – Gyermek és Ifjúsági felügyelő végzettséggel. Arra törekszem, hogy a gyerekek bölcsődébe lépésüktől kezdve érezzék jól magukat. A gyerekekkel harmonikus, jó kapcsolatot tudok kialakítani. Sok éves munkám során mindig igyekeztem a családias, derűs légkört biztosítani szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel. Nyitott vagyok az új dolgokra mert minden gyerek egy egyéniség. A kicsikkel való együttlét során nagyon sok kedvességet és szeretetet kapunk tőlük. Igyekszem ezt vissza adni , hisz tudom, hogy egy gyermeknek nagyon sok szeretetre, türelemre, odafigyelésre van szüksége. Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hogy ismereteim naprakészek legyenek.  Szeretem a hivatásomat, szeretem a gyerekek között megélni és átélni a mindennapok apró örömeit.

Pápai Kitti

Pápai Kitti

  1. március óta dolgozom az Ákombákom Bölcsődében. Dajka tanfolyamot és bölcsődei szolgáltatásnyújtó tanfolyamot is végeztem. Nagyon szeretem az intézmény légkörét, a támogató munkatársakat. Egy bölcsiben a gyermekek mosolya, jókedve, szemeiknek ragyogása, csodálkozása a legfontosabb, amikor boldogok. Erre törekszem és ezt szeretném minél többször elérni vagy akár állandósítani, hiszen a tanulás alapja az örömteli játék.
Leiner Viktória

Leiner Viktória

Leiner Viktória vagyok, régóta foglalkozom gyerekek fejlesztésével, ezen belül az óvodás korosztály mozgásfejlesztésével és az idősebb korosztály atlétikai edzésével. Ezzel a korosztállyal márciusban ismerkedtem meg, azóta dolgozom a bölcsiben. Gyógypedagógia asszisztens és edző végzettségem van, a bölcsődei szolgáltatásnyújtó tanfolyamom még zajlik . Szeretem nagyon ezt a korosztályt, mert nagyon őszinték, nyitottak a világ felé, jó látni a fejlődésüket. Szeretem intézményünk családias légkörét is és a kolléganők támogató magatartását, viselkedését.
Molnárné Detti

Molnárné Detti

Molnárné Vázsonyi Bernadett, Detti vagyok. 2019 decembere óta dolgozom az Ákombákom Bölcsődében mint segítő. Dajka tanfolyamot végeztem. Régi álmom volt, hogy gyerekekkel foglalkozhassak. Minden nap törekszem arra, hogy nyugodt, harmonikus légkörben dolgozzunk, mert ez alapozza meg a gyerekek jó kedvét. A gyerekek őszinte, tiszta szeretete mindenért kárpótol. Úgy érzem, hogy már korábban kellett volna rátalálnom erre a pályára.
Domonkos Viktória

Domonkos Viktória

2011 óta dolgozom az Ákombákom Bölcsiben. Családi Bölcsőde tanfolyamot végeztem, később Kisgyermekgondozó, Nevelő – Gyermek és Ifjúsági felügyelő, Pedagógiai és Családsegítő végzettségem is lett. Arra törekszem, hogy a gyerekek bölcsődébe lépésüktől kezdve érezzék jól magukat. A gyerekekkel harmonikus, jó kapcsolatot tudok kialakítani. A kicsikkel való együttlét során nagyon sok kedvességet és szeretetet kapunk tőlük. Igyekszem ezt visszaadni, hisz tudom, hogy egy gyermeknek nagyon sok szeretetre, türelemre, odafigyelésre van szüksége. Szeretem a hivatásomat, szeretem a gyerekek között megélni és átélni a mindennapok apró örömeit.

 Paulusz Kata

Paulusz Kata

2021. február óta dolgozom a bölcsődében, néptánc tagozaton végeztem és hamarosan kisgyermeknevelői végzettségemet is megszerzem. Mindig igyekszem jó hangulatot teremteni. A gyerekekkel hamar megtalálom a közös nevezőt. Számomra a legfőbb cél hogy mindenki jól érezze magát, és hogy játszva tanuljunk minél több mindent a világról. Bár már régóta foglalkozom gyerekekkel sosem éreztem ennyire otthon magam, mint az Ákombákom Bölcsődében.

Kovácsné Farkas Bernadett

Kovácsné Farkas Bernadett

gondozó néni / helyettes

Felvételi adatlap

Csatlakozz oldalunkhoz!