Bemutatkozások

Molnárné Detti

Molnárné Detti

Molnárné Vázsonyi Bernadett, Detti vagyok. 2019 decembere óta dolgozom az Ákombákom Bölcsődében mint segítő. Dajka tanfolyamot végeztem. Régi álmom volt, hogy gyerekekkel foglalkozhassak. Minden nap törekszem arra, hogy nyugodt, harmonikus légkörben dolgozzunk, mert ez alapozza meg a gyerekek jó kedvét. A gyerekek őszinte, tiszta szeretete mindenért kárpótol. Úgy érzem, hogy már korábban kellett volna rátalálnom erre a pályára.

Varga Elizabet

Varga Elizabet

Varga Elizabet vagyok, 2022. február óta dolgozom az Ákombákom Bölcsiben. Egészségügyi szakgimnáziumban végeztem, ezután tanultam kisgyermek gondozó-nevelőnek. Nagyon jól érzem magam a bölcsiben, az első naptól kezdve minden reggel örömmel jövök be dolgozni. A kicsik mindig is közel álltak hozzám. Célom, hogy a gyermekek minden téren teljesen ki tudjanak teljesedni, mind a tanulásban, mind a játékban. Úgy gondolom, hogy rengeteget tanulhatunk mi is tőlük, hiszen egy külön csoda, ahogy ők tekintenek a világra, ahogy szemlélik a történéseket és bánnak egymással.

Szabó Dorina

Szabó Dorina

2022 júniusában szereztem meg a kisgyermekgondozó-nevelő végzettségem, a bölcsődében október óta dolgozom. Nagyon szeretek itt dolgozni, a gyermekekkel foglalkozni, fejleszteni őket. Igyekszem mindig barátságos, kellemes, nyugodt, légkört biztosítani, amely elősegíti a gyermekek harmonikus fejlődését. Célom, hogy a gyermekeknek pozitív viselkedési mintát nyújtsak, amelyet hasznosíthatnak. Számomra gyermekekkel foglalkozni nem ,,munka”, hanem egy hivatás amit én nagy odaadással és elhivatottsággal végzek.

Felvételi adatlap

 

Csatlakozz oldalunkhoz!