Bemutatkozások

Győri Anett

Győri Anett

koordinátor

Győri Anett vagyok, az Ákombákom Bölcsődék megálmodója. 2009-ben kezdtük meg a működésünket, akkor még családi napközinként, egyetlen családi napközis csoporttal. Mára a Szeder utcában, összesen 3 csoporttal működünk. A bölcsődék koordinálása, és mindennapos működésük elősegítése a feladatom. Folyamatosan fejlesztjük, szépítjük a bölcsődéinket, szem előtt tartva a szülők igényeit, és visszajelzéseit.  2014-ben született meg Barnabás nevű kisfiam, majd 2016-ban Olivér is megérkezett a családunkba. Ma kétgyermekes anyaként látom el a bölcsődék koordinálását.

Domonkos Viktória

Domonkos Viktória

gondozó néni - jelenleg gyeden van kislányával, Kittivel

2011 márciusa óta dolgozok az Ákombákom bölcsődében. Családi Napközi tanfolyamot és Kisgyermekgondozó, Nevelő – Gyermek és Ifjúsági felügyelő végzettséggel. Arra törekszem, hogy a gyerekek bölcsődébe lépésüktől kezdve érezzék jól magukat. A gyerekekkel harmonikus, jó kapcsolatot tudok kialakítani. Sok éves munkám során mindig igyekeztem a családias, derűs légkört biztosítani szeretettel, törődéssel, odafigyeléssel. Nyitott vagyok az új dolgokra mert minden gyerek egy egyéniség. A kicsikkel való együttlét során nagyon sok kedvességet és szeretetet kapunk tőlük. Igyekszem ezt vissza adni , hisz tudom, hogy egy gyermeknek nagyon sok szeretetre, türelemre, odafigyelésre van szüksége. Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, hogy ismereteim naprakészek legyenek.  Szeretem a hivatásomat, szeretem a gyerekek között megélni és átélni a mindennapok apró örömeit.

Pápai Kitti

Pápai Kitti

gondozó néni

2019. március óta dolgozom az Ákombákom bölcsődében. Dajka tanfolyamot végeztem, a bölcsődei tanfolyamom jelenleg folyamatban van. Nagyon szeretem az intézmény légkörét, a támogató munkatársakat. Egy bölcsiben a gyermekek mosolya, jókedve, szemeiknek ragyogása, csodálkozása a legfontosabb, amikor boldog. Erre törekszem és ezt szeretném minél többször elérni vagy akár állandósítani, hiszen a tanulás alapja az örömteli játék.

Leiner Viktória

Leiner Viktória

segítő

Molnárné Detti

Molnárné Detti

segítő

Kovácsné Farkas Bernadett

Kovácsné Farkas Bernadett

gondozó néni / helyettes

Felvételi adatlap

Csatlakozz oldalunkhoz!