Napirend

07:30 - 08:45          Gyermekek fogadása, szabad játék a csoportban

08:45 - 09:15          Reggeli

09:15 - 09:30          Kézmosás, mosdóhasználat

09:30 - 10:00          Fejlesztő foglalkozás, mondókázás, éneklés

10:00 - 10:30          Tízórai

10:30 - 11:45          Szabad játék a csoportban / Pelenkázás,  mosdó használat, készülődés az ebédhez

11:45 - 12:30          Ebéd / Délelőttös gyerekek hazavitele

12:30 - 13:00          Kézmosás, fogmosás

13:00 - 15.00          Csendes pihenő

15.00 - 15.20          Öltözködés, kézmosás, mosdóhasználat, készülődés az uzsonnához

15.20 - 15:40          Uzsonna

15:40 - 17:00          Szabad játék, távozás


 

HÁZIRENDÜNK


A bölcsődei módszertan alapján a beszoktatás az alábbiak szerint történik: Minimum 10 nap – folyamatosan, de legalább 5 napot szánjunk gyermekünk beszoktatására. A szoktatás ideje alatt a szülő végig az épületben, vagy az udvaron tartózkodik. A beszoktatás folyamatosan történik. 1. nap egy órát játszik a gyermek a szülővel a csoportszobában. 2. nap már 2- 2,5 órát játszanak együtt. És így tovább…  Az alvást a 6. beszoktatási napon lehet csak elkezdeni. Az alváshoz szoktatás alatt is végig az épületben tartózkodik a szülő.

Étkezésre vonatkozó előírások:Étkezést minimum 24 órával előzőleg le kell mondani, szóban, telefonon vagy sms-ben. Ellenkező esetben az az napi díjat ki kell fizetni.

Hiányzás esetén(amennyiben 24 órával előtte le lett mondva) az étkezés költsége visszajár, a havi díj nem jár vissza. Az étkezéseket megbontani nincs módunkban, kizárólag délelőttös, és egész napos díjaink vannak.

Egészségügyre, balesetvédelemre vonatkozó előírások: Beteg, lázas, hasmenéses, hányós, illetve még lábadozó gyermek a többi gyermek egészségének megőrzése érdekében a családi napközit nem látogathatja. A családi napközibe gyógyszert, beleértve az orrcseppet, szemcseppet, kenőcsöket, vitamin tablettát, homeopátiás gyógyszert nem szabad behozni. A gondozók gyógyszert a gyermekeknek nem adhatnak be. Ha a megőrzés alatt észlelünk betegséget, lázat, illetve baleset történik, a szülőket azonnal értesítjük.

Betegség esetén kizárólag orvosi igazolással vehetjük vissza a gyermeket a családi napközibe. Kérjük, ne mulasszátok el elkérni az orvostól az igazolást.

Ha a gyermeket más személy viszi el, mint amit a felvételi adatlapon feltüntettek, a szülőtől erről olyan írásos nyilatkozatot kérünk, melyben felelősséget vállal. A nyilatkozatban szerepelnie kell az illető személyi igazolvány számának, nevének, címének. A gondozónő elkérheti megjelölt személy személyi igazolványát.


Kérjük, óvja gyermekével együtt a családi napközi tulajdonát képező eszközöket, tárgyakat és ügyeljen a tisztaságra. A játszórész területén utcai cipőben tartózkodni nem szabad. A játékokat szándékosan rongálók anyagi felelősséggel tartoznak az okozott kárért.


Nálunk nem dohányzó gondozónők dolgoznak, ezért a családi napközi egész területén TILOS a dohányzás.


Havi díjat minden hónap 10-ig kérjük befizetni, napi díjat azon a napon kell fizetni. Étkezést a havi bérleteseknek minden hónap végén számoljuk össze, és következő hónap 10-ig kell fizetni.

 

....................................................................................................................................

www.akom-bakom.hu

akombakom.bolcsi@gmail.com

tel: 06 30 380 7600